encore-p
Yeni Rapçi
dilimi kesseler.......ıslığımla inletirim onları
|
 |
« Yanıtla #158 : Nisan 13, 2008, 09:54:45 ÖS » |
|
bu ne biçim battle bölümü,herkes dalmış muhabbete zaten üç beş konu var gereksiz kişiler etmeyin içine, gangstalarda gördüm rapim çiplere,alınma yaran yoksa üstüne farz olmuş rapimde,ib-neye vermek işkence ortada sorun varmı dostum yolda deşifre sorun kalkdıysa hadi bak işine de göster kendini makale değil diss yaz kırarım yazmayı bilemeyen kalemini freestyle yapan da çok sanki dengimi bilmeden infaz yapma,şuan yazdığım dissmiki öle yada böle sen gel tut s*kimi
içim dolu rap benim kalbim,sanki akşam güneşim batmaz gece olur yalnızım bir kağıt bir kalemim,belki hep saklı duracak sözlerim göz kapaklarımda yaşlar birikdi lakin salmadım,ewet bu bendim kader çok önce yazılmış,oynamak lazım,gerisini salı verelim napalım rolumüz zor,lakin elde bir şey yok,çokşey oldu hüsran sözler fazla koymaz ben yazayım sen oku arkana yaslan, kanın yerde biraz durgun ve sen suskun bi o kadar sanki yorgun dikkat et yeme benden bir vurgun, benden yersen darbe,fazla değil üç güne olursun kahpe diss atcaksan duygu sömürgüsüne yer verme fazlada küfre girme,sonra kötü oluyo benm rapimde rakibim olsun isterim benim seviyemde buraya zor geldim kayboldum koca bi labirentte ne kekler çıkdı karşıma gelene kadar raptetek'e şimdi yenisi gelmiş,hazırlanmaya başla encore
|